ÜSTAD ALİ ÇİNKAYA YA AİT ELİMİZDE NE VAR
Cuma 6 Şub. 2009 - 18:01
Arkadaşlar rahmetliye ait elimizde var olan ya da eş de dost da kaset cd video ne varsa toparlayıp bir araya getirsek ve bu forumda paylaşsak diye düşünüyorum, bunları on dan bundan (kültür bakanlığı ,konservatuarlar yada derleyiciler)beklersek çok daha bekleriz
hazır çoğumuz bu işe meraklıyız bunu geç kalmadan başarır bir belge haline getirebilirsek bizden sonrakilere iyi bir miras bırakacağımızı ,bu kültürün yaşamasın da önemli katkı yapacağımızı düşünüyorum benim elim de üç kaseti var rahmetlinin birisi süper ben pc ye aktaramıyorum yardımcı olursanız yapmaya çalışırım hepinize şimdiden teşekkürler
hazır çoğumuz bu işe meraklıyız bunu geç kalmadan başarır bir belge haline getirebilirsek bizden sonrakilere iyi bir miras bırakacağımızı ,bu kültürün yaşamasın da önemli katkı yapacağımızı düşünüyorum benim elim de üç kaseti var rahmetlinin birisi süper ben pc ye aktaramıyorum yardımcı olursanız yapmaya çalışırım hepinize şimdiden teşekkürler
Geri: ÜSTAD ALİ ÇİNKAYA YA AİT ELİMİZDE NE VAR
Cuma 6 Şub. 2009 - 18:05
%100 katıldığım bir fikir.. Forumdaki şener kardeşimiz yeğeni onda vardır biçok kaydı... onları toplayabilsek güzel bi derleme olur..
Cuma 6 Şub. 2009 - 18:11
hüseyin şu başlığı da bi düzenle bordo renk vegüzel bi karakter seç sana zahmet ben beceremiyorum
Cuma 6 Şub. 2009 - 18:55
evet çalışmalara başlamak lazım
Cuma 6 Şub. 2009 - 19:19
usta konuyu duyuru yaptım. Sürekli güncel kalsın diye.
Cuma 6 Şub. 2009 - 22:13
yakında AluKAzım ile ilgili bi çalışma olabilir.Ama ali çinkaya için Onun eski kasetlerine ulasabilece kişiler lazım
Cuma 6 Şub. 2009 - 22:20
evet ben son 2 aydır köyde tarama yapıyom.. normal bi teypten sadece bi kablo ile pcye sesi atabiliyoruz..
detayını resimlerle anlatıcam.. kasanın arkasında mkrofon-hoparlör çıkışının yanında bi giriş/çıkış yeri daha var ordan sesi pcye aktarabiliriz.
detayını resimlerle anlatıcam.. kasanın arkasında mkrofon-hoparlör çıkışının yanında bi giriş/çıkış yeri daha var ordan sesi pcye aktarabiliriz.
- senercinkaya61Bizden Biri...
Nereden: : karabük
Ptsi 16 Mart 2009 - 23:51
bende 4-5 tane görüntülü ve o kadar da kaset olarak mp3ü var ama nasıl hepsini buraya atıcamm nasıl olacak bilgilendirirseniz sevinirim
Salı 17 Mart 2009 - 0:12
msnden bağlantıyı kuralım şener. adım adım paylaşıma sunalım..
- senercinkaya61Bizden Biri...
Nereden: : karabük
Salı 17 Mart 2009 - 0:21
tamam sağol
Perş. 2 Nis. 2009 - 20:16
şener görüntülü olanlar cd halindemi
- hilmihasanAğasarlı
Paz 24 Mart 2013 - 21:00
ali cinkayaya allah rahmet etsin